Бізнес-курс MESH користується популярністю в молоді

23.10.2018 17:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Київському національному торговельно-економічному університеті 18 жовтня 2018 року відбувся перший майстер-клас у рамках бізнес-курсу MESH. 30 студентів успішно пройшли відбір і прослухали перший курс від експерта з 38 річним досвідом в галузі рекомендаційного (мережевого) бізнесу, корпоративного консультанта, бізнес-тренера, к.ф.м.н. Сергія Всехсвятського.

Нагадаємо, що лише кілька тижнів тому в Київському національному торгово-економічному університеті відбулася презентація бізнес-курсу MESH, який є результатом синергії зусиль кращих практиків в галузі Network Marketing, а також представників сфери академічної освіти і науки. На одне місце для участі в проекті конкурс складав 17 осіб.

null

Учасників першої зустрічі привітала Ірина Демкура - експерт з 22-річним досвідом, член світової ради «Амвей». З основними цілями і завданнями курсу ознайомлювали Тарас Демкура - віце-президент Міжнародної торгової палати, к.е.н.; Ігор Гарбарук - міжнародний експерт, економіст, заступник директора Центру бізнес-тренінгу КНТЕУ; Сергій Всехсвятський - корпоративний консультант, бізнес-тренер, к.ф.м.н.; Олена Рудик - експерт у сфері міжнародного маркетингу з 7 річним досвідом, член Європейської молодіжної координаційної ради міжнародної network компанії; Валерій Максимчук - директор тренінгової компанії "Network Consulting Group", засновник "Academy of Leadership Development"; Олена Євдоченко - доцент кафедри міжнародної торгівлі та маркетингу, к.е.н.

Своїм досвідом поділилися президент Асоціації прямого продажу України Томаш Мурас та директор Асоціації прямого продажу Надія Бедричук.

null

Тема майстер-класу стосувалася питання власності в мережевому бізнесі. Під час заходу говорили про труднощі у сприйнятті нематеріальних активів; юридичні і психологічні аспекти володіння мережевим бізнесом; «IKEA for business», мережевий бізнес як «бізнес конструктор».

null

Настуне заняття відбудеться вже 1 листопада. Усі анонси публікуються на стоірнці MESH - Business Course (www.mesh.com.ua).

Цей курс сьогодні є дуже актуальним і має великий потенціал. Насамперед тому, щорекомендаційний (мережевий) маркетинг – це багатомільйонна індустрія, яка росте з кожним днем. Це бізнес яскравих, неординарних особистостей. Прагнення оточити себе цими людьми, жити серед них і вчитися, стати одним з них – потужний стимул для саморозвитку!

null

Сьогодні відомі світові аналітики та фінансові консультанти дійшли думки, що на черзі фаза стрімкого зльоту рекомендаційного маркетингу.

MESH Business Course – це освітній проект, спрямований на формування в студентської молоді чіткої структури понять та знань щодо сфери Network Business, як частини глобального сектору світової роздрібної торгівлі, а також розвитку практичних навичок Підприємництва та Комунікації під керівництвом провідних експертів галузі.

null

ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ ПРОЕКТУ:

- підготовка до запуску (вперше за 70 років) повноцінної освітньої платформи для представників галузі мережевого бізнесу – на базі Київського національного торговельно-економічного університету;

- впровадження в діяльність підприємців найбільш прогресивних інновацій в частині інструментарію customer service & customer journey;

- створення передумов виходу галузі мережевого бізнесу на новий рівень розвитку та формування покоління її Нових Лідерів!

Паралельно такий курс буде запроваджено в інших містах України. З пропозиціями звертатися tdemkura@gmail.com

Деталі про курс на сайті: www.mesh.com.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі