Із 19 по 21 жовтня на Тернопільщині сталося 6 аварій, у яких постраждало 13 осіб. Одна з них –  селі Гаї-Гречинські. Там не розминулися автомобіль “ВАЗ 2108” і трактор. Винуватцем ДТП став водій Лади. Він не обрав безпечної швидкості та не дотримавшись дистанції, зіткнувся із попутнім транспортом – екскаватором-навантажувачем. До лікарні з потрапив  водій легківки, але від госпіталізації чоловік відмовився.

Читайте також

Для тернополян мандрівка за кордон обернулася трагедією
На Тернопільщині нетверезий водій проломивши паркан заїхав на присадибну ділянку

Того ж дня в селі Шупарка водій автомобіля “ВАЗ-2107” збив хлопця та дівчину і з втік з місця пригоди Місцеві жителі йшли тротуаром. У 19-річної дівчини – травма коліна, гематома чола, ушкодження перенісся та носу. У 23-річного хлопця – ссадна обох колін та больовий синдром.

Автомобіль та його водія поліцейські знайшли у тому ж селі за півтори години. Виявилось, що керувальник – односельчанин потерпілих. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Рівень алкоголю в крові перевищував два проміле.  

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: