На Тернопільщині прокуратура припинила незаконне використання фермерським господарством 520 га землі навчального закладу

Опубліковано:
23 Жовтня, 2018

Органами прокуратури Тернопільської області під час здійснення представницької діяльності щодо захисту інтересів держави у сфері охорони дитинства виявлено неправомірне використання  520 га земель закладів освіти вартістю 15 млн грн.

З’ясовано, що між Бучацьким коледжем Подільського державного аграрно-технічного університету та фермерським господарством «ГАДЗ» у січні 2017 року  укладено договір № 144 про спільну діяльність.  За умовами цієї угоди,   до обробітку земельної ділянки, переданої вищому навчальному закладу, площею 520 га та вартістю 15 млн грн, допущено приватного агровиробника, що суперечить чинному законодавству.

Прокуратурою Тернопільської області пред’явлено позов в порядку господарського судочинства про визнання угоди нечинною та звільнення земельної ділянки.

Рішенням Господарського суду Тернопільської області позовні вимоги  прокуратури задоволено повністю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #земля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокуратура, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: