У Тернополі письменники-детективісти спрезентували відразу три нових книги (Фото)

22.10.2018 11:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

У тернопільській книгарні «Є» відбулась креативна і стовідсотково детективна презентація трьох письменників, котрі працюють виключно у цьому жанрі літератури. Олексій Волков із Козови презентував нову книгу «Переможець отримує все». Віктор Янкевич із Кременця – «Копію», а Борис Крамер (Василь Добрянський) із Івано-Франківська представив на розсуд читачів новий роман з інтригуючим заголовком «Пернач полковника Вухналя».

Одночасно відбулось ще дві важливі події (окрім презентації книжкових новинок).  Видавництво «Навчальна книга – Богдан», де вийшли друком згадані твори, започаткувало нову книжкову серію «Детективна агенція ВО». Загадкові дві букви «ВО» – це не що інше, як ініціали знаних тернопільських детективістів Олексія Волкова та Олександра Вільчинського. На зустріч завітали директор видавництва Богдан Будний та літературний редактор Ірина Дем’янова. Модератор заходу Юрій Матевощук кожному з авторів поставив по три запитання. Письменники розповіли про працю над творами, зокрема, про те, як шукають сюжети для своїх майбутніх книг. «Будь-який письменник, використовує свій життєвий досвід, – поділився Олексій Волков, – книжка має чогось вчити. Але є багато на світі речей, про які кожен не напише. Наприклад, про війну має написати тільки той, хто там побував». До слова. Олексій Волков, у якого головний герой в романі співає, після зустрічі за круглим столом на Львівському форумі з письменниками – детективістами, написав і присвятив їм пісню. Отож усі, хто завітав до книгарні «Є», мав щасливу нагоду почути її у виконанні самого автора.

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі