Скільки грошей тернополяни витрачають на харчування?

Опубліковано:
21 Жовтня, 2018

За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств Тернопільщини грошові витрати на харчування в середньому за місяць на одне домогосподарство в 2017 році збільшились на 12,1% у порівнянні з 2016 роком і становили 3268 грн. Вартість харчування в середньому на одну особу склала 37 грн на добу.

На купівлю м’яса та м’ясопродуктів домогосподарства спрямували 18,5% коштів, хліба і хлібопродуктів – 16,6%, молока, сиру та яєць – 11,9%, цукру, шоколаду та кондитерських виробів – 9,1%, олії та жирів – 8,5%, фруктів – 6,9%, безалкогольних напоїв – 6,1%, риби, рибопродуктів та овочів, включаючи картоплю – по 5,7%, інших продуктів харчування – 3,9%. Частка грошових витрат на харчування поза домом склала 7,1%.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #продукти, #статистика, #тернопіль, #тернопільські новини, #харчування
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: