Як дістатися з України в Європу: популярні та вигідні варіанти

Легкі і бюджетні способи подорожей різними країнами.

20.10.2018 23:35   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

З введенням безвізу поїздки в Європу стали ще більш затребуваними і популярними. Якщо ви все ще думаєте, що подорожувати дорого, поспішаємо вас розчарувати.

Ми підготували для вас список популярних і вигідних варіантів того, як можна дістатися до Європи з України.

Літак

Це найшвидший спосіб дістатися в іншу країну. І не завжди найдорожчий. Авіакомпанії регулярно влаштовують неймовірні розпродажі. Наприклад, у Польщу, Німеччину чи Литву іноді можна долетіти всього за 10 євро. А це дешевше, ніж проїзд в купе по Україні.  

Та без розпродажів лоукостери пропонують привабливі варіанти. Дешевше з все з України в Європу летіти компаніями МАУ, Wizzair, Ryanair, Ernest Airlines (Італія), Аegeаn (Греція), Pegаsus (Туреччина). До речі, іноді і не лоукостери пропонують квитки за досить низької вартості (Vueling, Lot, Аirbаltic, Flyup та інші). 

Шукати вигідні варіанти можна не тільки на офіційних сайтах, але й на сайтах посередників. Найпопулярніші агрегатори для пошуку авіаквитків – skyscаnner.net і kiwi.com. До речі, іноді вони пропонують більш дешеві варіанти, ніж самі компанії.

Поїзд 

Найдешевшим і найзручнішим варіантом є інтерсіті Київ – Перемишль. Це найлегший спосіб недорого дістатися до Польщі. У цій країні можна залишитися на відпочинок, або ж вирушити далі на автобусі, поїзді, літаку і т. д. З Києва їздить і інший поїзд у Варшаву, але його вартість в 2-3 рази вище інтерсіті.

Автобус

Це найдешевший спосіб дістатися до Європи. Але він досить незручний і досить тривалий. Найвідоміші перевізники: Ecolines, Eurolines. Перевізник ЛеоЕкспрес доставить вас зі Львова до Острави, що теж досить зручно. Існує ще одна компанія – Flixbus, яка здійснює безліч рейсів з різних країн Європи. Це відмінний спосіб після інтерсіті в Перемишль доїхати з Польщі в Німеччину або Чехію, наприклад. Автобуси доїжджають і до українських міст (Львів, Івано-Франківськ і навіть Київ), але маршрутів дуже мало. До речі, Flixbus викупив відому компанію Polskibus, яка теж здійснює бюджетні рейси по Європі. 

Хороша альтернатива автобусам – BlaBlaCar. Це також зручний і бюджетний спосіб дістатись до пункту призначення з попутниками. Звичайно ж, в Європу можна доїхати і власним автомобілем. Цей варіанти найбільш комфортний і дешевий. Але від переїзду кордону не рятує.

Завдяки цим способам ви зможете подорожувати не один, а кілька разів на рік. Ви зможете поїхати і на тиждень, і на два і навіть на вихідні. І при цьому ваш бюджет не страждатиме.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі