У Кременці відкрили пам’ятну дошку загиблому бійцю Віталію Фурсику (ВІДЕО)

20.10.2018 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У Кременці відкрили пам’ятну дошку загиблому бійцю Віталію Фурсику. Встановили її на стіні Кременецького професійного ліцею. Вшанувати полеглого воїна прийшли його близькі,  духовенство, військові та громада міста. Також долучилися члени  Тернопільського козацько-десантного екологічного осередку імені Дмитра (Байди) Вишневецького.Зокрема, світлинами з поминального заходу на своїй сторінці у Facebook поділився наказний отаман Тернопільського козацько-десантного екологічного осередку ім. Дмитра (Байди) Вишневецького Володимир Мосейко.

Разом присутні помолилися за упокій Віталія Фурсика.    

Нагадаємо, Віталій Фурсик народився 23 квітня 1984 року у Кременці. Закінчив Кременецьку ЗОШ І-ІІІ ст. №5, навчався у професійно-технічному училищі на маляра-штукатура, служив у Збройних Силах України. Мав сина Артема. 24 квітня 2015 року почав служити в зоні антитерористичної операції. Загинув 18 жовтня 2015 року.

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі