Тарас Демкура: «2019 рік – рік якості у туризмі»

18.10.2018 11:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

16-18 жовтня 2018 відбулася визначна подія у галузі туризму - Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності. У його рамках також пройшли Міжнародна виставка «ТурЕКСПО» та спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес». Основна мета заходу – активізація розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, просування українського туристичного продукту на міжнародний ринок, популяризація туристичних можливостей та маловідомих об’єктів України, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень у сфері послуг, створення майданчика для проведення переговорів, у тому числі, з іноземними учасниками.

null

 

null

Відомий тернопільський підприємець, меценат, громадський діяч, віце-президент Міжнародної торгової палати, старший віце-президент Національної туристичної організації України Тарас Демкура взяв участь у форумі. Він передав вітання всім присутнім від президента Національної туристичної організації України Івана Ліптуги під час відкриття заходу.

null

Тарас Демкура наголосив на тому, що наступний рік буде роком якості у туризмі. На його думку, країна як ніколи повинна продемонструвати усьому світу перспективи своєї туристичної індустрії, нашу гостинність та культуру.

null

«2018 рік був присвячений гастрономічному і винному туризму, позаяк він має велику перспективу розвитку в Україні, – зазначив Тарас Володимирович. – Україна має чим дивувати світ. Це і наше гастрономічне різноманіття, і концептуальні ресторани, і нові технології вирощування та приготування, і, найголовніше, приємні ціни. Розвитку туризму в Україні повинна сприяти консолідована робота влади, громадськості та бізнесу. Вкрай важливо підвищувати рівень знань, якість послуг і розвивати маркетинг для повноцінної презентації всіх туристичних можливостей».

null

Правильний підхід до туризму допоможе привернути до себе увагу всього світу, сформувати позитивний імідж і репутацію країни, сприятливої для подорожей, інвестицій, бізнесу і життя, переконаний старший віце-президент Національної туристичної організації України Тарас Демкура.

Нагадаємо, що Національна туристична організація заснована у 2016 році. Її діяльність спрямована на приведення сектора туризму до найбільш збалансованої і стійкої моделі розвитку.

null

Мета НТО — створити постійно діючу мережу-платформу об'єднання регіональних, міських і галузевих туристичних організацій для підвищення якості національного туристичного продукту, розвитку системи професійних знань і підготовки фахівців, а також всього комплексу маркетингу туристичного бренду України на внутрішньому і глобальному ринку.

null

Проект «Життя в стилі ЕКО» вперше став партнером форуму і все більше готелів та ресторанів одержують сертифікати відповідності від НТО та Міжнародної торгової палати, стають соціально відповідальними та долучаються до  екологічних ініціатив та збереження довкілля.

Кожен завжди може долучитися до еко-спільноти - www.iameco.com.ua

null

Тарас Демкура також висловив подяку Галицькому коледжу імені В.Чорновола за те, що вони дають можливість студентам детальніше ознайомитися з туристичною галуззю України, дізнатися про гравців цього ринку, отримати корисну інформацію. Викладачі закладу потурбувалися про те, аби якомога більше їх вихованців відвідали форум.

null

 

null

Додамо, що Міжнародна виставка «ТурЕКСПО» – місце зустрічі представників національних та міжнародних туристичних організацій, керівників закладів розміщення відпочинку та оздоровлення;

Спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес» – місце зустрічі постачальників обладнання, технологій, товарів та послуг для підприємств готельного і ресторанного бізнесу та їх безпосередніх споживачів.

Організатори виставки: ПрАТ «Гал-ЕКСПО» за підтримки Львівської ОДА, Львівської міської ради, Львівської асоціації розвитку туризму, Львівського Туристичного Альянсу, Асоціації активного та екологічного туризму, Асоціації готельних об’єднань та готелів міст України, Всеукраїнської молодіжної хостел асоціації, Асоціації гідів України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі