Україні треба негайно розслідувати теракт у Керчі

Опубліковано:
17 Жовтня, 2018

Лідер Руху “Справедливість”, екс-голова СБУ Валентин Наливайченко наполягає на невідкладному розслідуванні українськими фахівцями теракту у Керчі. Про це він заявив в коментарі 112 каналу.

“Україні необхідно порушити кримінальне провадження. Постраждали громадяни України, навіть якщо їм примусово видали російські паспорти. Нам треба негайно втручатися у цю ситуацію і на весь світ говорити, що через російську окупацію безпека громадян і, особливо, у навчальних закладах Криму, опинилася під серйозною загрозою”, – наголосив політик.

 В. Наливайченко зауважив: злочин готувався і скоювався не однією особою – це був комплексний теракт. Щоб уникнути перекручування фактів і впливу російської пропаганди розслідування має проводити Україна: 

“Крим – це територія України і коледж є українським. Величезний комплекс небезпек і катастроф зберігається після анексії Криму.

У нас нова і ефективна прокуратура АР Крим. Вважаю, саме вона має відкрити кримінальне провадження. Без  участі РФ, але за участі міжнародних фахівців, залучених до нашого розслідування. Для того, щоб російська пропаганда не перекручувала хід розслідування. Необхідно добиватися допуску міжнародних фахівців до місця злочину, до зброї і вибухівки, яка була використана”.

Валентин Наливайченко, який зараз перебуває з поїздкою у Чернівцях, висловив щире співчуття українським родинам загиблих у Керчі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #керч, #наливайченко, #теракт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: