У Тернополі з’явилась калинова Алея пам’яті загиблих героїв України (Фото)

Опубліковано:
17 Жовтня, 2018

Сьогодні у Тернополі  в рамках всеукраїнської благодійної акції “Козацька Покрова” по вулиці О.  Довженка було висаджено калинову алею довжиною близько 80 метрів, як символ пам’яті про загиблих захисників української державності.

Представники громадянського руху висловлюють щиру подяку тернополянам,  які долучились до вшанування пам’яті загиблих Героїв України, особливо сім’ям з дітьми.

«Дуже приємно, що таку добру справу роблять українці, які проживають у різних куточках України. Цим символічним кроком ми привертаємо увагу суспільства до проблем української  війни на Сході.  Відтепер одну із вулиць Тернополя прикрашатиме калинова алея як символ пам’яті про тих хто береже мир та спокій наших родин “, – наголосила учасниця акції Наталія Станько.

Також до акції приєднався начальник Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Едуард Кольцов, який зазначив :

«Висадка Алеї пам’яті – це унікальна можливість для кожного українця долучитися до озеленення в різних куточках нашої країни та не забувати  завдяки кому ми маємо мирне небо над головою. Приєднуйтеся!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алея, #дерево, #калина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: