У Кременці відкрили виставку картин і вишитих робіт студентів

Опубліковано:
17 Жовтня, 2018

У Кременецькому педагогічному коледжі відкрили виставку творчих робіт випускників спеціальностей «Образотворче мистецтво» та «Технологічна освіта».

Зокрема, в експозиції – графічні  композиції Олени Крижановської – диптих «Світ чарівних птахів» та Василини Ломницької «Совушки». Також представлені натюрморти: аквареллю – Ірини Олексюк (диптих «Натюрморт»), графічний – Єлизавети Назарчук («Графічні фантазії»), у змішаній техніці акварель-графіка – Вікторії Камінської («Дари природи») і натюрморт-вишивка Аліни Синішиної «Соняхи».

Експонують пейзажі, виконані Кристіною Гонтарук  – «Таємниці історичного міста» (гуаш),  Марією Шостак – «Зимовий ранок» (батик),  Катериною Козяр  – «Вечірнє місто» (витинанка). Також серед пейзажів – триптих Софії Беркити «Старовинний Кременець», створений у техніці кавового живопису.

На виставці можна побачити обрядові рушники випускників спеціальності «Технологічна освіта» Тетяни Фількевич (косий хрестик, мережка) та Ліни Кошельник (косий хрестик, лічильна гладь). У техніці косий хрестик виконані роботи Людмили Савчук (триптих «Рідна хата»), Олени Снітинської («Святвечір»), Вікторії Чмуневич («З півником») та Ірини Сикліцької («З гускою»). Ганна Костюк своє полотно вишила бісером («Великдень»), а Віта Скакун – атласними стрічками та художньою гладдю («Синички на гілці бузку»). Власні художні твори запропонували глядачам виставки і Роман Петрик (панно «Слава Україні», техніка рельєфне різьблення) та Петро Качуровський («Декоративна таріль», техніка геометричне різьблення).

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото з сайту облради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виставка, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: