Тернопільська «Батьківщина молода» організувала «Школу політичного успіху» для молоді

Опубліковано:
16 Жовтня, 2018

Часто можна почути, що українській політиці потрібні молоді політики, які думають прогресивно, здатні продукувати ідеї і втілювати їх в життя. Однак  без необхідних знань та підтримки,  молоді активісти не зможуть проявити себе і змінити життя в країні на краще. Розуміючи це, молодіжне крило Всеукраїнського об’єднання «Батьківщини» громадська організація «Батьківщина молода» започаткувала «Школу політичного успіху».

Ця школа працює в багатьох обласних центрах і вже встигла завоювати прихильність активної молоді. Днями «Школу політичного успіху» відкрили у Тернополі.

«Перші заняття  у «Школі політичного успіху» відкривав голова організації «Батьківщина молода» у місті Київ Сергій Митрофанський. Він розповів тернопільській молоді наскільки важливо нам брати участь у політичному житті країни, бо від нас залежить майбутнє країни! Я вважаю, що такі зустрічі варто проводити, адже молодь сьогодні надзвичайно байдужа до політичного життя країни і зневірена у власних силах щодо можливості впливати та зміни. Наше завдання показати, що це не так, тому ми навчаємось і запрошуємо усіх охочих на зустрічі «Школі політичного успіху, які будуть проводитись щочетверга о 18:00 у готелі Авалон» – розповів виконуючий обов`язки голови ГО «Батьківщина Молода» у Тернопільській області  Рудейчук Євген.

Очільник «Батьківщини молодої», заступник Міністра молоді та спорту з 2014 до 2016 року Сергій Митрофанський зазначив, що шість років тому, перед стартом першої «Школи політичного успіху» у столиці, мало хто вірив в її успіх. Проте зараз конкурс на одне місце учасника тренінгу 4-5 осіб. Також наразі цей захід для молодіжних лідерів на регіональному рівні проводиться у Харкові, Луцьку, Сумах, Івано-Франківську, Одесі, а тепер і уТернополі.

«Наша навчальна система триває 3-5 років і ми йдемо в конкурентне середовище. Для того, щоб дати молодим людям здобути якомога більше корисних знань, ми і придумали цю школу. Молоді перспективні політики – це ми з вами. Просто єдине, що нам потрібно – це знання», – звернувся до тернопільських молодіжних лідерів Сергій Митрофанський.

З початком роботи «Школи політичного успіху» слухачів привітав керівник Тернопільської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», перший заступник голови Тернопільської обласної ради Василь Деревляний.  – «Мені приємно, що молодь долучається до політичного життя України і нашої області. Я хочу, щоб ви, майбутнє української нації, вірили і знали, що ви маєте величезний  вплив на долю країни. До молоді завжди прислухаються, ви рушійна сила усіх найкращих змін в країні. Бажаю вам віри у те, що ви робите!»

Майбутнє працевлаштування кращим випускникам «Школи політичного успіху» пообіцяв керівник Тернопільської міської організації ВО «Батьківщина» Микола Сліпченко.

«Шановні колеги, я заздрю вам. За часів мого студентства – не було подібних шкіл, а також – настільки широких можливостей. Що хочу побажати? Знайти справжнього учителя; людину, яка буде вас надихати, на яку ви будете рівнятися; яка щиро радітиме вашим успіхам, якщо ви станете кращими, ніж вона.

Що можу пообіцяти – що найкращий випускник (а може й випускники) стануть помічниками депутата міської чи обласної ради. Відповідно, зможуть на практиці реалізувати отримані знання та навички».

Під час заходів учні та лектори обговорювали проблеми, перспективи сучасної політики. Ділилися досвідом підготовки та проведень політичних кампаній. 

Головним експертом «Школи політичного успіху» у Тернополі  був Олексій Захарченко, який  розповів слухачам  лекцію на тему «Старт в політиці для молодої людини».

«Лекція Олексія Захарченка була для мене надзвичайно корисною, мені сподобалось, що спікер комунікував з нами і це був не монолог експерта, а діалог з молоддю. Я з нетерпінням чекаю наступних лекцій. Окрім того, що тут я отримую корисні знання, «Школа політичного успіху» це можливість знайти хороших друзів», – розповіла учасниця «Школи політичного успіху» Анастасія Антошків.

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батьківщина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: