Тарас Демкура продовжує розвивати регіональні представництва Міжнародної торгової палати в Україні

Опубліковано:
16 Жовтня, 2018

17 жовтня 2018 року у Львові відбудеться презентація Міжнародної торгової палати ICC Ukraine, під час якого буде представлено керівника регіонального представництва цієї потужної світової організації у Львівській області. Ним став генеральний директор та співвласник компанії «Сігма» Михайло Коропецький.

У цьому заході візьмуть участь керівники Львівської облдержадміністрації, Львівської обласної ради, міський голова Львова, представники керівництва Міжнародної торгової палати, соціально відповідального бізнесу та громадськості. Станом на сьогодні свою участь підтвердили 90 представників бізнесових кіл та громадського сектора Львівщини. Початок заходу о 12.00 у Палаці культури залізничників, що на вул. Федьковича, 54.

«Рекомендував пана Михайла на цю посаду особисто, оскільки вважаю його гідним кандидатом і людиною, яка буде розвивати представництво. Радий, що в такому перспективному та інвестиційно привабливому регіоні, як Львівщина, цінності ICC Ukraine інтегруватиме людина, налаштована на активну співпрацю з усіма зацікавленими.

Одне з пріоритетних завдань моєї діяльності, як віце-президента з регіонального співробітництва ICC Ukraine, – переформатування роботи регіональних представництв. Переконаний, що їх повинні очолювали авторитетні, політично незаангажовані підприємці, які готові інвестувати свій час та кошти в громадську роботу заради процвітання своїх регіонів для залучення потенційних інвесторів, допомагати іншим підприємцям у виході на нові ринки та такі, хто здатен бути хорошим комунікаторам між бізнесом, владою та громадськістю», – зазначив Тарас Демкура.

Нагадаємо, що Український національний комітет Міжнародної торгової палати (ICC Ukraine) уповноважений Світовою організацією бізнесу представляти на національній території сучасні тенденції бізнесу та сприяти розвитку міжнародного співробітництва.

Міжнародна Торгова Палата, ICC  – це впливова всесвітня організація, яка користується беззаперечним авторитетом у розробці сучасних правил та стандартів, які визначають ведення транскордонного бізнесу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #ІСС, #львів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: