Кожен тверезомислячий тернополянин чекає вибачень від активістів за увесь безлад! – містянин про безпідставні перекриття дороги

16.10.2018 10:43   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопілля
На незаконному зборищі-акції з перекриттям дороги в Тернополі пролилася перша невинна кров, - пишуть Тернополяни.

Закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана підборіддя, вкушена рана язика – у Тернополі серйозно постраждала патрульна поліцейська під час перекриття дороги 13 жовтня на несанкціонованій акції протесту.

Неправочинні перекриття руху транспортних засобів в районі БАМу – по вулиці 15 Квітня, Тарнавського та проспекту Степана Бандери у Тернополі тривають декілька днів.

Під час такої стихійної акції протесту пролилася перша кров – поліцейської. Як йдеться на сайті управління Патрульної поліції, дівчина-поліцейська в форменому одязі та світловідбиваючому жилеті регулювала дорожній рух, як водій автомобіля ВАЗ, не обравши безпечної швидкості, наїхав на неї. Як повідомив на свої сторінці у «Фейсбуці» тернополянин Святослав Журовський  , наїзд стався не з вини дівчини, а через незаконні дії активістів.  

Як наголосив містянин, під час несанкціонованого протесту поліцейські були змушені посилено забезпечувати безпеку дорожнього руху та публічний порядок. Одна із працівниць поліції, за словами тернополянина, попала під роздачу на недолугій акції.

— В Україні це вже не перший випадок, коли поліцейські навіть гинули, виконуючи свій обов'язок на акціях протесту. Це не “Беркут” на Майдані, це звичайний працівник поліції, який слідкував за безпекою протестуючих на недолугій і несанкціонованій акції. Ця кров на організаторах і всіх учасниках, які незаконно блокували рух транспорту. Якщо у них є хоч грам людяності, вони зобов'язані публічно вибачитись перед цією жінкою, взяти на себе весь фінансовий тягар лікування + моральні збитки, — наголосив  Святослав Журовський  .

Тернополянин підмітив, що кожен тверезомислячий тернополянин теж чекає вибачень від активістів за увесь безлад, який вони вчинили в місті протягом останніх днів. Як підмітив пан Святослав, жодна політична амбіція, жодне бажання виконувати брудні політичні замовлення не вартує втрати людського здоров'я і життя, тим більше людини, яка захищала їх своїм тілом.

Варто нагадати, що ДТП, де постраждала поліцейська, сталася у пятницю, 12 жовтня, близько 20-ї години, на 154 кілометрі автодороги М-12 "Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка". За фактом дорожньо-транспортної пригоди відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі