Риби на понад тисячу гривень незаконно виловили у Дністрі на Борщівщині

16.10.2018 10:13   Джерело: Голос
Опубліковано : Новини Тернопілля

Під час рибоохоронного рейду працівники Тернопільського рибоохоронного патруля задокументували порушення законодавства у сфері охорони водних біоресурсів. В результаті затримали місцевого жителя, який за допомогою остроги виловив 1,6 кг риби: судак – 2 шт. і підуст звичайний – 2 шт. Збитки, завдані рибному господарству, склали 1 088 грн.

Інцидент стався на р. Дністер, біля с. Вільховець Борщівського району. На громадянина складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Борщівського районного суду.

«Повідомляю, острога є забороненим знаряддя лову, тому заборонена для використання. Вилов водних біоресурсів дозволяється вудками всіх видів, із загальною кількістю гачків не більше п’яти на особу та спінінгом з берега або човна. Крім того, добова норма вилову риби не повинна перевищувати три кг», – зазначив керівник відомства Володимир Максимів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Голос  

Коментарі