Відомий тернополянин бере участь у визначній події туристичної галузі

16.10.2018 09:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

16 жовтня 2018 в рамках Львівського Міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності розпочалися дві визначні події у туристичному бізнесі Західної України - Міжнародна виставка «ТурЕКСПО» та спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес».

null

Міжнародна виставка «ТурЕКСПО» – місце зустрічі представників національних та міжнародних туристичних організацій, керівників закладів розміщення відпочинку та оздоровлення;

Спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес» – місце зустрічі постачальників обладнання, технологій, товарів та послуг для підприємств готельного і ресторанного бізнесу та їх безпосередніх споживачів.

Обидва заходи відбуваються у Львівському палаці мистецтв.

Гості виставок: Олег Синютка – голова Львівської обласної державної адміністрації; Андрій Садовий – міський голова Львова; Тарас Демкура старший віце-президент Національної туристичної асоціації (НТО); Катерина Стащишин – регіональний менеджер з продажу західного регіону МАУ, Бледі Байрактарі – почесний консул України в Албанії; Ігор Бочан – професор, доктор економічних наук, ректор Львівського інституту економіки та туризму; Андрій Стегура  – президент ПрАТ «ГалЕКСПО»; Олеся Кравченко – керівник Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності.

null

«Такого роду заходи вкрай необхідні для активізації розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, просування українського туристичного продукту на міжнародний ринок, популяризації туристичних можливостей та маловідомих об`єктів України та світу, демонстрації широкому колу фахівців новітніх досягнень в сфері послуг, створення платформи для проведення переговорів, у тому числі, з іноземними учасниками та інвесторами», - зазначив Тарас Демкура.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі