Святійший Патріарх Філарет оглянув хід будівництва кафедрального собору в Тернополі

Опубліковано:
15 Жовтня, 2018

12 жовтня 2018 р., в ході архіпастирського візиту на Тернопільщину, Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет відвідав ділянку де відбувається будівництво кафедрального собору м. Тернополя.

Перед стінами майбутнього храму Святійший владика звершив молебень за жертводавців і будівничих. Предстоятеля Української Православної Церкви Київського Патріархату супроводжували: Патріарший намісник, митрополит Переяславський і Білоцерківський Епіфаній, митрополит Луцький і Волинський Михаїл, керуючий єпархією архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор, єпископ Тернопільський і Теребовлянський Павло.

Перебуваючи на місці здійснення будівництва, Патріарх Філарет поспілкувався з журналістами.

Кафедральний собор святих рівноапостольних Костянтина і Єлени стане головною святинею Тернопільської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Нагадаємо, заклав перший камінь під будівництво цього кафедрального собору Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет 30 жовтня 2016 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #патріарх, #тернопіль, #тернопільські новини, #храм, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: