Відомий тернополянин Тарас Демкура поділився враженнями від зустрічі із роботом Софією

Опубліковано:
14 Жовтня, 2018

Відомий тернополянин Тарас Демкура поділився враженнями від зустрічі із роботом Софією, зокрема, він зазначив, що «людської душі ніхто не замінить». Про це Тарас Демкура написав на своїй сторінці у Facebook:

«Вчора на форумі «Людина і технологія:транформація можливостей»,ще раз переконався,що якби не наступав штучний інтелект,людськоі душі ніхто не замінить.

Робот Софія,яка завітала до Києва та виступала в украінській вишиванці,показала свою ерудицію і заставила задуматися про те,що штучний інтелект наступає і займає свою певну нішу,але виступ Арнольда Швацнегера вразив більше ніж робот Софія-мудрість ,інтелегентність,відданість,цілеспрямованість,працьовитість і все перемішане з великою скомністю.Артист,політик,громадський діяч щедро ділився своіми секретами успіху,як добиватися свого,розказував про екологічні проблеми та збереження довкілля…
Власник «Вікіпедіі» Джиммі Вейлс показав приклад соціального підприємництва,створивши не прибуткову всесвітньо відому «Вікіпедію»,а також презентував новий ресурс «Вікітюб».

Особисте спілкування з Кейтом Ферацці,автором бестселера «Ніколи не іште на одинці» запам‘яталося його щирими порадами.
День був гарячий,але цікавий та продуктивний.

Дякую команді «Олерон» та його власниці Ользі Редзюк на організацію форуму на високому рівні! Переповнений позитивними емоціями,знаннями,новими ідеями та планами», – зазначає Тарас Демкура.

Також Тарас Демкура оприлюднив відео, на якому він спілкується із роботом Софією.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робот, #софія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: