Вітання міського голови Сергія Надала зі святом Покрови Пресвятої Богородиці

14.10.2018 13:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Дорогі тернополяни, друзі, українці!

Щиро вітаю Вас з одним з найбільш головних християнських свят і особливо шанованим в Україні днем — святом Прокрови Пресвятої Богородиці.

Майже тисячу років тому князь Ярослав Мудрий через посвяту віддав Україну під Покров Божої Матері. З того часу Україна та її народ перебуває під опікою та захистом Божої Матері. Козаки, воїни УПА, сучасні захисники України вважають Богородицю своєю заступницею.

До Богородиці українці завжди звертаються у найскладніші періоди своєї історії. Так було навесні 2014 року, коли на Україну посунув агресор. Тоді українці у спільній молитві просили у Богородиці захисту.  Завдяки вірі у заступництво Богородиці, спільній праці чотири роки тому Україна зупинила агресора. Почала відроджуватися справжня українська державність.

Сьогодні ми відзначаємо Покрови Пресвятої Богородиці на державному рівні, як день шанування усіх захисників України минулого і сучасного. Збулося пророцтво Бандери: “І прийде час, коли один скаже: "Слава Україні!", а мільйони відповідатимуть "Героям слава!", - бо українське патріотичне вітання стало офіційним у Збройних силах, Поліції, Національній гвардії.

Сьогодні ми поновлюємо ідеологічно-духовні основи України. Це великий крок до справжньої самостійності, справжньої свободи від будь-якого колоніального минулого і крок на шляху до економічного та соціального відродження України.

Сьогодні ми разом молимося за героїв минулого і сучасності, які зі зброєю захищають нашу Незалежність. Ми молимося за наше духовенство, яке зміцнює нас у найскладніші моменти історії. Ми молимося за підприємців, які творять економічну основу України. Ми молимося за освітян, медиків, людей праці, кожного, хто своєю щоденною діяльністю сприяє відродженню і прославленню України.

Ми дякуємо Богородиці за заступництво, яке дало нам змогу встояти у найгірші часи і дає енергію рухатися до кращого майбутнього!

Зі святом Вас!

Міський голова Тернополя Сергій Надал


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі