Відома тернопільська телеведуча допомагає народному депутату Пастуху налагоджувати діалог з виборцями (Відео)

Суспільне телебаченя запрошує депутатів-мажоритарників до участі в проекті «Виборчий округ».

13.10.2018 20:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Цієї осені в ефірі регіональних філій ПАТ "НСТУ" стартує суспільно-політичний проект "Виборчий округ". Основне завдання проекту — налагодити якісний діалог між народним депутатом та його виборцями, а також надати аналіз професійної діяльності депутата.

Вже вийшла в ефір програма "Виборчий округ" Тернопільської філії Суспільного з народним депутатом Тарасом Пастухом, який був обраний від 163 виборчого округу (місто Тернопіль), яка знімалася у неділю, 30 вересня. Кожен охочий міг поставити своє запитання депутату на Театральному майдані.

- Програму з Тарасом Пастухом записували в центрі Тернополя, адже це виборчий округ саме цього депутата, який був нашим спікером. Працювали на вулиці, серед людей, чиї голоси він представляє у Верховній Раді. На наш погляд, виїзна студія — це найкращий спосіб продемонструвати, що Суспільне працює для всього суспільства. Тому разом запитаємо, що для нас зробив той, кому люди дали депутатський мандат", — розповіла керівниця творчої групи "Тема дня" Ганна Василенко.

26-хвилинна програма містить 3 частини:

  • аналітика активності та ефективності роботи народного обранця;
  • питання від експертів та політичних опонентів, що ґрунтуватиметься на обіцянках і реальному їх виконанні;
  • питання від мешканців округу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі