Унікальне відео туману над Дністром з висоти зняв тернопільський парапланерист та мандрівник

Опубліковано:
13 Жовтня, 2018

Осінній туман над Дністровським каньйоном явище, за яким приїзджають полювати фотографи та туристи звідусіль.

Річка на світанку перетворююється на суцільну смугу білого марева, яке повільно тече руслом Дністра. Води у той час не видно. Наприкінці вересня природне явище у районі сіл Летячі та Хмелевої, там де височить над Дністром унікальна Червона гора, відзняв з висоти пташиного польоту відомий тернопільський мандрівник, парапланерист Любомир Лущинський: “Кожного разу мої очі закохуються в красу Дністровського каньйону. Душа тягнеться до сплавів, серце – до польотів над широкою гладдю. Тут сповільнюється час, і все, що заходить з останніми променями за лісистий краєчок стає неважливим. Думки окриляються, природа Дністра дивним чином вміє заворожувати. Хочеться знати, що це місце залишиться недоторканим, таким, як є. Обійшовши його вздовж і впоперек, можу сказати, що жоден краєвид мене так не зачаровував, як той, що можна побачити згори. Спостерігав не відводячи погляду, без слів. Втім, пропоную вам пройти кардіограму, яку серце описує в такий момент. Мій теплий спогад, з гордістю ділюся.” – написав мандрівник, коментуючи свій ролик “Ukraine. Paramotoring. Dnister.”

Мандрівник наголосив – краса Дністровського каньйону унікальна та потребує ретельної охорони, адже це справжній природний скарб Тернопільщини і України.

Відео відзнято під час польоту – парамоторингу, де параплан – надлегкий літальний апарат доповнюється двигуном.

Усе відео мандрівника тут.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дністер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #туман, #турист
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: