Деталі ДТП в Тернополі, під час несанкціонованого перекриття дороги, в якій серйозно простраждала патрульна, – офіційно (Фото)

Опубліковано:
13 Жовтня, 2018

Як повідомляв TeNews під час перекриття дороги 13 жовтиня на акції протесту постраждала патрульна поліцейська. У патрульній поліції сьогодні повідомили, що пригода сталася вчора, близько 20-ї години, на 154 кілометрі автодороги М-12 “Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка”.

Читайте також

Під час перекриття дороги на Збаразькому кільці в Тернополі збили поліцейську

У зв’язку із несанкціонованим перекриттям руху транспортних засобів мешканцями Тернополя по вулиці 15 Квітня, вулиці Тарнавського, проспекту Степана Бандери, патрульні здійснюють посилене несення служби – забезпечують безпеку дорожнього руху та публічний порядок.

Патрульна в форменому одязі та світловідбиваючому жилеті саме регулювала дорожній рух, як водій автомобіля ВАЗ, не обравши безпечної швидкості, здійснив на неї наїзд.

На місце події було викликано швидку, слідчо-оперативну групу та керівництво УПП в Тернопільській області.

Поліцейську шпиталізували в одну з обласних лікарень з попереднім діагнозом: закрита черепно-мозкова травна, струс головного мозку, забійна рана підборіддя, вкушена рана язика.

Водій автомобіля ВАЗ пройшов освідування у лікаря-нарколога на стан сп’яніння, результати будуть відомі згодом.

Обставини та причини ДТП з’ясовують слідчі. За фактом дорожньо-транспортної пригоди відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перекриття дороги, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: