Степан Барна вручив військовослужбовцям сертифікати на придбання житла (Фото)

Опубліковано:
12 Жовтня, 2018

Сім сертифікатів для виплати грошової компенсації на придбання житла військовим та сім’ї загиблого військовослужбовця, сьогодні, 12 жовтня, вручив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна.

Очільник області висловив подяку українським воїнам, які захищають територіальну цілісність держави на сході країни, а також військовим, які після здобуття Україною незалежності брали участь у бойових операціях на територіях інших держав. 

«Держава пам’ятає про своїх воїнів. Сьогодні ми маємо можливість подякувати кожній родині за підтримку української армії та їхні внески у захист кордонів держави. Понад 5 тисяч мешканців Тернопільщини,  безпосередньо брали участь в антитерористичній операції, а сьогодні боронять українські землі під час Операції об’єднаних сил», – наголосив Степан Барна.

Також голова облдержадміністрації підкреслив, що саме завдяки державній політиці відроджується українська армія та створюються комфортні умови для перебування наших захисників: «Ще у 2012 році на території області не було жодної військової частини. Сьогодні ж вони відновлюються у Чорткові, Теребовлі, Тернополі, та Бережанах».

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барна, #військовий, #квартира, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: