Хоростківські гімназисти, які на всеукраїнському конкурсі виграли компостер, – самостійно перетворюють залишки їжі у добриво

Опубліковано:
12 Жовтня, 2018

Хоростківські гімназистиі стали одними із переможців всеукраїнського конкурсу «Компола» і виграли компостер і уже самостійно з допомогою цього обладнання приносять користь навколишньому середовищу. Використовують компостер, учні перетворюють залишки  їжі і трави в органічне добре, яким, наприклад, можна підживлювати дерева.

Нагадаємо, «Компола» https://www.compola.org – це спільний екологічний проект Міністерства екології та природних ресурсів та Міністерства освіти та науки України направлений на підвищення рівня екологічної освіти та залучення молоді до практичних навичок сталого розвитку та споживання. У конкурсі брали участь школярі з усієї України, переможцями стали вихованці близько 200 навчальних закладів. На Тернопільщині серед переможців школярі  Тернополя, Кременецького, Теребовлянського і Чортківського районів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #компостер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: