У Тернопіль із «Шкідливою звичкою» завітає Христина Соловій

12.10.2018 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Напередодні виходу довгоочікуваного нового альбому, Христина Соловій презентує третій (він же останній альбомний) сингл «Шкідлива звичка». Життєствердний романтичний поп-рок з легкою ностальгією за швидкоплинним літом.

«Мій любий друг дуже легко закохується. І він красиво засмучується, коли я кажу йому, що це шкідлива звичка» – коментує нову пісню сама співачка.

Це перша пісня, яку Христина написала у співавторстві з рідним братом Євгеном. Над аранжуванням співачка працювала зі своїм новим бендом, який зібрала навесні для запису альбому.

«Десь влітку 2015 року у нашій батьківській львівській квартирі було дуже сонячно. Євген награвав на гітарі якісь красиві акорди і я відразу наспівала мелодію. В той же день написала текст. Коли ми створювали аранжування, мені хотілось, щоб під неї було приємно ностальгувати за минулим літом і тим, що трапилось цього літа»

Робота над новою піснею проходила одразу на чотирьох студіях. Христина у тандемі з Мілошем Єлічем на Boutique 888 Studio почала роботу над піснею. Так, задля запису барабанів музиканти завітали до легендарної Малої концертної студії БЗЗ, де були зроблені перші записи Софії Ротару, Назарія Яремчука, Володимира Івасюка та Василя Зінкевича. Саме зараз Христина та її музиканти працюють у String Machine Studio. Павло Литвиненко, що також відомий аудиторії як клавішник і саундпродюсер гурту «Бумбокс», – створив її фактично для запису нового альбому. У дуеті з Павлом співачка спродюсувала фінальне звучання синглу. Нарешті, мастеринг «Шкідливої звички» зробили у всесвітньо відомій Metropolis Studio в Лондоні, в якій працювали над записами Adele, Queen, Michael Jackson, U2, Lady Gaga та Rihanna.

Вихід другого альбому Христини Соловiй «Любий друг» заплановано на 26 жовтня. Наразі відомо, що до альбому увійдуть дві вже відомі пісні – «Хто, як не ти» та «Fortepiano». 22 жовтня з концертів у Житомирі та Чернівцях стартує всеукраїнській тур співачки, який триватиме до середини грудня.

null

Квитки у продажу на kasa.in.ua

Шкідлива Звичка

Apple Musiс: https://apple.co/2OeeWN9

iTunes: https://apple.co/2PlRB8B

Deezer: https://www.deezer.com/album/75103722

Google Play: https://goo.gl/HTN4WG

SoundCloud: https://soundcloud.com/khrystyna-soloviy/khristina-solovy-shkdliva-zvichka

YouTube: https://youtu.be/U9xKS9-onIs

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі