Коли і як складатимуть ЗНО-2019 абітурієнти з Тернопільщини?

11.10.2018 20:43   Джерело: to.te.ua
Опубліковано : Новини Тернопілля

Згідно з наказом МОН у 2019 році ЗНО проходитиме у період з 20 травня до 12 липня. Про це повідомляє УЦОЯО.

Одинадцять предметів, з яких буде можливість здати ЗНО, є: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова. Кожен зареєстрований учасник зможе здати ЗНО з максимум 4 предметів.

Випускникам старшої школи закладів загальної середньої освіти 2019 року результати ЗНО з трьох навчальних предметів буде зараховано як результати державної підсумкової атестації. Ці учасники мають обов’язково скласти: українську мову і літературу; математику або історію України (на вибір учасника); ще один предмет з переліку (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

Учні закладів професійної та вищої освіти, які в 2019 році завершуватимуть здобуття повної загальної середньої освіти, складатимуть державну підсумкову атестацію у формі ЗНО. Відповідна норма міститься у наказі Міністерства освіти, яким визначені деякі питання проведення ЗНО у 2019 році.

Загалом, учням, слухачам або студентам закладів професійної та вищої освіти  наступного року буде необхідно скласти ДПА у формі ЗНО з двох навчальних предметів: української мови, а також математики або історії України за вибором.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: to.te.ua  

Коментарі