Віктор Павлік детальніше розповів про страшну хворобу сина

Опубліковано:
10 Жовтня, 2018

Український співак Віктор Павлік розповів, що онкологічна хвороба у його молодшого сина виявлялася спочатку відчуттям оніміння в ногах, – пише gazeta.ua.

“Якийсь час почали в нього німіти ноги, і з кожним днем ​​все більше і більше. І за тиждень його, як кажуть, просто “скосило” – відмовили ноги. Його госпіталізували. Звичайно, діагноз дали не одразу, тому що робили аналізи. За тиждень, коли я його відвідував, він сказав, що ніг зовсім не відчуває”, – розповів артист ТСН.

Читайте також

Віктор Павлік повідомив про страшну хворобу сина і просить допомоги

Він повідомив, що готовий продати свою колекцію ексклюзивних гітар для лікування сина, яку зібрав 10 років тому.

“У мене є невелика колекція гітар – колись її зібрав, бо маю ітерес до цього. У мене кілька десятків екземплярів, колекційних, ексклюзивних, я хочу їх продати. Мені багато людей пишуть: “Продай свої гітари”. Так купуйте – я готовий. Можна писати мені в офіційні соцмережі – хто хоче, пишіть. Ну і звертаюся до всіх, хто як може, помоліться за мого сина Павлика”, – закликав співак.

Музикант каже, що буде ділитися новинами про лікування, а також дуже вдячний тим, хто вже надіслав йому допомогу на банківську картку, номер якої він опублікував у соцмережі.

“Люди шлють гроші на картку, яку я спеціально відкрив. Люди підтримують дуже і шлють, хто скільки зможе, хто 100, хто 50, хто тисячу, хто 5 тисяч, хто 20 тисяч гривень висилає. Це дуже приємно, мене розпирає гордість від того, що у мене є такі люди, які до мене так добре ставляться. Я безмежно вдячний”, – сказав артист.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #павлік, #син, #хвороба
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: