Наливайченко вказав на відповідальних за вибухи арсеналів в Україні

Опубліковано:
10 Жовтня, 2018

Відповідальним за вибухи на військових складах в Україні є вище військове керівництво країни. Про це лідер Руху «Справедливість», колишній голова СБУ Валентин Наливайченко заявив у Луцьку, де перебуває з робочою поїздкою.

Політик вважає, що українські військові склади вибухатимуть до того часу, допоки не будуть покарані винні за злочини, що призвели до трагедій у Артемівську, Новобогданівці, Лозовій, Балаклії, Малоянісолі, Калинівці.

«Склади на нашій землі вибухають усьоме! Йдеться про серйозні загрози життю людей, нашій національній безпеці та обороноздатності», – наголосив лідер Руху «Справедливість».

Валентин Наливайченко заявив, що вище військове керівництво країни особисто відповідальне за сьому поспіль трагедію, цього разу на 682 гектарах землі на Чернігівщині.

Політик закликав владу, насамперед, подбати про безпеку людей – вивезти їх із зони лиха, надати захист і допомогу. Після цього має бути проведене ретельне і швидке розслідування, про його результати має дізнатися українське суспільство, а винні – покарані.

«Головне – усі громадяни, які постраждали, мають одержати від уряду компенсацію: за зруйноване чи пошкоджене житло, на медичну та психологічну допомогу», – наголосив Валентин Наливайченко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибухи, #ічня, #наливайченко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: