Аварія сталась 6 жовтня на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знамянка. Там зіткнулись Toyota Carina, Audi100 та Mercedes-Benz.

Водій Audi, рухаючись в напрямку Козови, увімкнув лівий сигнал повороту та пропускав зустрічний транспорт, готуючись з’їжджати з головної дороги. В цей момент по тій же смузі їхав Mercedes-Benz. Ймовірно, його водій перевищив швидкість і не дотримався дистанції, не встиг пригальмувати і врізався в Audi. Авто викинуло на смугу зустрічного руху, якою саме рухалась Toyota. Авто врізалось в Audi у правий бік.

В результаті ДТП, одного із пасажирів Audi доправили до лікарні із політравмою, струсом, травмою шиї та грудей. У ще одніє постраждалої – закритий перелом правого передпліччя та перелом кісток тазу. Із закритою черепно-мозковою травмою, переломом передпліччя та травмою коліна госпіталізували і водія Toyota. Триває слідство.  

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ДТПжертви, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #травми
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: