Фермеру на Збаражчині спалили трактор

09.10.2018 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

На території одного із фермерських господарств невідомі підпалили сільськогосподарську техніку. Це сталося у ніч з 6 на 7 жовтня, неподалік села Кобилля. Те, як на тракторну бригаду проникла група невідомих осіб, зафіксувала камера спостереження. Зловмисники облили невідомою речовиною і підпалили трактори.

Два з них стояли поряд, ще один в іншому місці. В той час, коли усе сталося, на підприємстві знаходився сам власник. Чоловік, помітивши пожежу, викликав поліцію та рятувальників. Вогонь йому вдалося загасити самостійно. Проте два із трьох тракторів згоріли вщент, третій ще підлягає ремонту. Збитки власник оцінив у 60 тисяч доларів. Він стверджує, що причин підпалу – його бізнес.

У поліції відпрацьовують кілька версій. Особи зловмисників встановлюють та просять відгукнутися усіх, кому щось відомо про ситуацію, що трапилась на фермерському господарстві. Номуртелефону чергової частини Збаража (068)346-73-46. Анонімність гарантують. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі