На Тернопільщині підприємцю спалили техніку. Орієнтовна сума збитків – 1600000 грн (Фото)

Опубліковано:
8 Жовтня, 2018

На Збаражчині неподалік села Кобилля в опівночі з 6 на 7 жовтня підприємцю спалили 3 трактори. На суму збитків – близько 1600000 грн.

7 жовтня власник спаленого майна звернувся в поліцію.

Злочин знято на камеру відеоспостереження. На ній видно як декілька невідомих чоловіків обливають транспорт невідомою речовиною, підпалюють і втікають.

На момент підпалу на території домогосподарства перебував власник тракторів, помітивши вогонь, чоловік зразу ліквідував вогонь. Але два з трьох пошкоджених тракторів не підлягають ремонту.

Суму збитків підприємець оцінив в 60 000 доларів, чоловік дадає що причино підпалу є його бізнес.

Працівники поліції звертаються до всіх, хто щось чув, бачив чи знає про ситуацію, яка трапилася на даному фермерському господарстві, повідомити на лінію “102” або за номером телефону чергової частини Збаража: (068)346-73-46. Анонімність гарантується.

null

За матеріалами сайту ГУНП в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Збаражчина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підпал, #підприємець, #пожежа, #село кобилля, #тернопіль, #тернопільські новини, #техніка, #трактори
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: