«Радість і печаль» –  незабаром у тернопільській галереї «Бункермуз»

Опубліковано:
8 Жовтня, 2018

У п’ятницю, 12 жовтня, у тернопільській галереї «Бункермуз» відбудеться презентація виставки Сергія Декалюка «Радість і печаль». Початок відкриття о 20.00.

Сергій Декалюк уродженець Збаража. Там живе і працює. Він активний учасник гуртових виставок. У його творчому доробку чимало персональних вернісажів. Художник зізнається, що його цікавлять передусім люди, тому прямо чи опосередковано вони з’являються чи не на всіх його роботах. Нинішня виставка – про людські цінності. Вічні й проминальні, це критичний погляд на молодь. У автора свій погляд на вічний конфлікт поколінь, зрештою, це погляд звернений всередину себе. Через роботи, створені на межі жанрів живопису – абстракції та фігуративу, Сергій Декалюк висловлює власну думку над тим, що бачить навколо. Це викликає амбівалентні емоції. Власне, «Радість і печаль» – щоденник художника.

Сергій Декалюк: «У кожного покоління свої цінності. Те, що ми цінуємо сьогодні, не може не вплинути на наше майбутнє. Привертаючи увагу до цього, я, насамперед,  думаю про цінності сучасного українця, зокрема, молоді. Вважаю, що нам потрібно зробити все необхідне, аби люди переглянули свої цінності. «Радість і печаль» – це серія робіт, створених під впливом емоцій, котрі виникають при спогляданні за калейдоскопом цінностей сучасного українця.»

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бункермуз, #виставка, #декалюк, #Збараж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сергій декалюк, #тернопіль, #тернопільські новини, #художник
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: