У Тернополі встановили 4 обласних рекорди (Фото, відео)

Опубліковано:
6 Жовтня, 2018

5 жовтня в місті встановлено нові обласні рекорди.

Рекордсмени – діти і дорослі. Результати внесені до «Книги рекордів Тернполя».

Заступник міського голови зазначає, що це вже увійшло в традицію встановлювати нові рекорди міста.

— Щоб мотивувати тернополян рік тому ми створили “Кригу рекордів Тернополя”, де зібрані всі найяскравіші досягнення, як і дорослих так і маленьких тернополян. Ми сьогодні побачили, як інтелектуальні рекорди так і силові. Головна ідея того, що якщо людина захоче, то зможе зробити неможливе, — зазначив заступник міського голови Леонід Бицюра.

Першою стала рекордсментка 11-річна Аліна Дарденко з міста Хоросткова. За невелику кількість часу маленька дівчинка зачитала велику кількість скоромовок. Рекорд Алінки 138 слів за 31 секунду.

Другим рекордсменом став Віталій Даденко з міста Хоросткова. І у свої 13 років він 80 разів віджимався від землі на цвяхах і встановив рекорд області «Найбільша кількість відтискань від підлоги з опорою на цвяхи».

Третім встановив рекорд Василь Шемчук з міста Хоросткова. Чоловік зробив 38 відтискань від підлоги де руки мали опору на ножі а ноги з опорою на цвяхи.

І четвертим став Андрій Балабух з невеликого селища Яблунів. Чоловік склав одна на одну гирю і підняв їх рукою чотири рази і встановив рекорд «Піднімання двох гир вагою 32 кілограми однією рукою у вертикальному положенні».

Минулого року було зареєстровано понад 20-ти рекордів.

null
null
null
null
null

За матеріалами сайту Доба.

Відео: Доба.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #встановлення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обласні рекорди, #рекорди, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: