Киянам повернуть гарячу воду не раніше, ніж через два тижні

Опубліковано:
6 Жовтня, 2018

Повернути гарячу воду жителям Києва зможуть не раніше, ніж через два тижні. Такий висновок можна зробити із заяв профільного заступника мера Києва Петра Пантелєєва, пише «Українська правда».

За словами чиновника, відновити гаряче водопостачання зможуть тільки після укладення мирової угоди з НАК «Нафтогаз», а це можливо тільки після 10 жовтня.

«10 жовтня, після засідання суду, ми зможемо підписати цю мирову угоду, і тоді – відновити постачання гарячої води і почати опалювальний сезон», – цитує Пантелєєва прес-служба Київської адміністрації.

Пантелєєв додав, що текст мирової угоди з НАК «Нафтогаз» вже напрацьовано, зараз його узгоджують всі зацікавлені сторони.

Як пояснила «Українській правді» прес-секретар Пантелєєва Юлія Грамотна, після рішення суду «КП «Київтеплоенерго» зможе підписати договори на поставку газу.

«На 10 жовтня заплановано суд. Якщо засідання не перенесеться, сподіваємося, що 10 жовтня буде рішення суду. Воно дозволить підписати договори на постачання природного газу, і тільки після цього ми отримаємо газ і зможемо розгортати систему теплогенерації, прогрівати систему», – сказала Грамотна.

На прохання уточнити, коли можуть бути підписані договори на постачання газу, вона сказала: «протягом 2-3 днів (після рішення суду – ред.)».

Грамотна також нагадала, що на запуск системи теплогенерації Києва потрібно мінімум 5 днів.

Таким чином, щонайменше, до 17 жовтня кияни ще будуть без гарячої води.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #гаряча, #київ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: