Послушниця монастиря УПЦ МП на Тернопільщині воює за «ДНР»

Опубліковано:
5 Жовтня, 2018

Історію свого проживання в Тернопільській області розповіла російським журналістам громадянка Німеччини Маргарита Зайдлер, яка зараз воює в бандформуванні «ДHР». Про це пише видання “Публичные люди”.

За словами «ополченки», в Тернопільську область вона приїхала на запрошення одного з ченців Почаївської Лаври, і проживала в місті Кременець в Богоявленському жіночому монастирі УПЦ МП цілих шість років.

Згодом, на початку 2014 року, Маргарита Зайдлер переїхала до Криму, де разом з головним терористом «Новоросії» Ігорем Гіркіним допомагала російським військовим в окупації Кримського півострова.

За сприяння все того ж Гіркіна, черниця УПЦ МП з Тернопільщини вступила в ряди терористичного ополчення «Новоросії», в складі якого воює проти української армії і сьогодні.

Воює Маргарита Зайдлер проти України і в медіа-просторі, працюючи в т. з. інформаційно-пропагандистській службі «ДНР».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДНР, #монастир, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ополчення, #послушниця, #почаїв, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: