Кількість камер відео-нагляду в Тернополі добігає до півтисячі штук

05.10.2018 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Ще 15 зовнішніх камер відеоспостереження встановили у Тернополі. Їхня особливість у тому, що система автоматично розпізнає номерні знаки автівок. Відтак, правоохоронцям легше встановити порушників Правил безпеки дорожнього руху та фіксувати порушення громадського порядку.

Загалом, за даними  КП  «Тернопіль Інтеравіа», у нашому місті уже встановлено близько 450 камер відеоспостереження. Таким чином централізована система відео-нагляду систематично поповнюється новими елементами, що дозволяє вести мову про підвищення загального рівня безпеки у Тернополі.

Левова частка відео-камер розміщується у точках з підвищеною небезпекою – це в’їзди-виїзди з міста, перехрестя, кільцеві дороги, а також місця масового скупчення громадян.

За словами міського голови Тернополя Сергія Надала, наявність чималої кількості камер відео-нагляду має на меті, аби тернополяни почувалися у безпеці. Система дозволяє швидше розкривати злочини та правопорушення, попереджати нові. До прикладу, кілька років тому зловмисники викрали елементи кріплення міської ялинки – якби цього вчасно не помітили саме завдяки камері на Театральному майдані – могла б бути трагедія. 

Комунальна система відеоспостереження підключена до Ситуаційного центру муніципальної поліції, що тісно співпрацює та координує свої дії у напрямку відеоспостереження з Національною поліцією, Службою безпеки України та управлінням житлово-комунального господарства міської ради.

Переглянути онлайн трансляцію з камер можна за посиланням http://webcam.te.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі