На Тернопільщині через скид стічних вод у річку загинула риба

Опубліковано:
5 Жовтня, 2018

У річці Тайна в межах села Личківці Гусятинського району виявлено загиблими 48 рибин, збитки становлять 103,74 тис. грн, повідомляють на сторінці у фейсбуці Державної екологічної інспекції у Тернопільській області.

Риба загинула через скид неочищених стічних вод з перевищенням нормативів гранично допустимих скидів від ТОВ «Радехів цукор» Хоростківське виробництво.

Злочин виявлено Державною екологічною інспекцією у Тернопільській області 17.09.2018 р. при перевірці факту забруднення р.Тайна в межах м. Хоростків, сіл Хлопівка, Увисла, Ціліїв, ст. Нижбірок, Личківці Гусятинського району.

За результатами позапланової перевірки Хоростківського виробництва ТОВ «Радехів цукор», проведеної Інспекцією 24-25.09.2018 р. складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.59 КУпАП на відповідальну посадову особу, видано припис на усунення порушень.

Оскільки в даному правопорушенні вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.242 КК України, матеріали перевірки в порядку ст.214 КПК 03.10.2018 р. направлено до Гусятинського відділення поліції ГУНП в Тернопільській області для вжиття заходів реагування в межах компетенції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гусятин, #загинула, #личківці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #риба, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: