Рекордна п’ятниця – хоростківчани планують встановити відразу чотири рекорди

Опубліковано:
4 Жовтня, 2018

Чотири рекорди за один день – саме так у п’ятницю 5 жовтня з першої до третьої години дня біля Тернопільської Центральної дитячої бібліотеки, що на вулиці Миру, хоростківчани намірені зафіксувати свої незвичайні досягнення.

Заявки на встановлення рекордів Тернополя вже подані. Зафіксувати рекорди запланували також у незвичний спосіб. Відомий рекордсмен Тернопільщини і України Василь Шевчук запрошує дітей Тернополя на козацькі забави. Усі, хто відгукнуться, не пожалкують, адже побачать, як Дадерко Віталій, 13 років, встановить рекорд “Найбільша кількість відтискань від підлоги з опорою на цвяхи”, Дадерко Аліна, 11 років – здивує літературним рекордом “Максимальна кількість скоромовок за найкородший час”, Василь Шевчук здивує новим способом відтискання, адже руки будуть опиратись на ножі, а ноги – на цвяхи “Відтискання від підлоги з опорою рук на ножах та опорою ніг на цвяхи”, Андрій Балабух з с. Яблунів здивує гирями – його рекорд “Піднімання двох гирь вагою 32 кг однією рукою у вертикальному положенні одна на одну”.  

Не пропустіть нагоду стати свідками таких незвичних подій і, задумайтесь про свої вміння. А раптом і ваш талант достойний звання рекорду Тернополя? 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Олена Мудра – Василь Шевчук, Віталій Дадерко показують свої вміння 28 серпня під час “Шоу рекордів від книги рекордів України”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рерорд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: