На Тернопільщині представили нового військового комісара

Опубліковано:
3 Жовтня, 2018

У залі засідань Заліщицької райдержадміністрації відбулося офіційне представлення нового військового комісара Заліщицького районного військового комісаріату. Ним став Садигов Руслан Магерамович, повідомляється на сторінці ФейсбукЗаліщицької РДА.

Раніше він працював заступником військового комісара Чортківського ОМВК.

У присутності керівництва району, очільників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій, представників райвійськкомату військовий комісар Тернопільського обласного військового комісаріату Нечепорук Леонід Володимирович відрекомендував свого колегу.

У свою чергу, голова райдержадміністрації Шипітка Борис та голова райради Дрозд Іван, подякували Михайлецькому Івану (колишній районний військовий комісар) за співпрацю. А новопризначеному Борис Іванович висловив сподівання на результативну співпрацю комісаріату з районною владою з питань призову та контрактної служби до Збройних Сил України та побажав успіхів на відповідальній посаді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #воєнкомат, #Заліщики, #комісар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: