Історія про згвалтування поліцейського на Київщині отримала продовження

Опубліковано:
2 Жовтня, 2018

Обухівський районний суд Київської області виправдав чоловіка, якого звинувачували в зґвалтуванні правоохоронця у Василькові.

Про це ІНФОРМАТОРу повідомило джерело у суді.

Інцидент стався 15 листопада 2017 року. Тоді журналіст Володимир Бойко, посилаючись на добове зведення поліції, повідомив у Facebook про зґвалтування двома невідомими чоловіками 24-річного поліцейського.

Правоохоронець 1993 року народження, чиє ім’я не називалося, звернувся у Васильківське відділення поліції. Він повідомив, що двоє невідомих напали на нього й «задовольнили свою статеву пристрасть неприродним способом». Постраждалий виявився співробітником поліції ДСО.

Журналіст повідомляв, що потерпілий познайомився в супермаркеті з двома чоловіками, які запропонували йому випити з ними. Він погодився, але під час розпиття алкогольних напоїв у них виник конфлікт, у ході якого правоохоронця побили і зґвалтували.

За словами інсайдера видання, суд встановив, що заявник був гомосексуалістом, а статевий акт відбувався за взаємною згодою. Отримана Фемідою у ході слідства інформація стала підставою для виправдувального вироку.

Доля другого обвинувачуваного наразі невідома.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #згвалтування, #київ, #поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: