У Тернополі відкриють першу в Україні соціально-спортивну школу

Опубліковано:
2 Жовтня, 2018

8 жовтня 2018 року о 14:30 у Тернополі (вул. Новий Світ, 11, ТНВК ЗОШ І-ІІІ ступенів – правовий ліцей №2) відбудеться відкриття першої в Україні соціально-спортивної школи Фонду Реал Мадрид.

Громадська організація «Епіцентр дітям» спільно з Фондом «Реал Мадрид Іспанія», Альваро Арбелоа – уповноваженим послом клубу «Реал Мадрид»  і видатним футболістом відкривають першу в Україні соціально-спортивну школу Фонду «Реал Мадрид». Вона буде працювати для бенефіціарів – дітей з соціально незахищених верств населення, повністю на безоплатній основі.

У межах заходу о 16:20 на стадіоні села Великі Гаї відбудеться унікальний футбольний матч дружби за участю дітей (бенефіціарів соціально-спортивної школи) і легенд українського футболу (В’ячеслава Шевчука, В’ячеслава Свідерського) та іспанського – друзів Фонду «Реал Мадрид» – Едвіна Конго та Хосе Луіса Кабрера Кави.

На футбольному матчі будуть присутні видатні постаті українського футболу – Анатолій Дем’яненко та Мирон Маркевич.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мадрид, #новий світ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реал, #тернопіль, #тернопільські новини, #футбол, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: