У структурах Тернопільської облдержадміністрації – 7 керівних вакансій

Опубліковано:
2 Жовтня, 2018
На початок жовтня у Тернопільській облдержадміністрації залишається 7 керівних вакансій у структурних підрозділах ОДА, – пишуть Тернополяни.

Без призначеного керівника працюють департамент агропромислового розвитку і відділ взаємодії із засобами масової інформації облдержадміністрації.

У державному архіві досі вакантна посада заступника директора – начальника відділу інформації та використання документів.

Вакантними залишаються посади заступника керівника апарату – начальника організаційного відділу апарату ОДА; заступника начальника управління – начальника відділу у справах релігій та національностей управління з питань внутрішньої політики, релігій та національностей облдержадміністрації; заступника начальника управління – начальника відділу сімейної політики, протидії торгівлі людьми та фінансового забезпечення управління сім’ї та молоді облдержадміністрації.

До цього переліку у вересні додалася ще одна керівна вакантна посада – заступник начальника відділу туризму.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакансія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОДА, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: