Жителя Гусятинського району в Тернополі побили двоє невідомих

Опубліковано:
2 Жовтня, 2018

Від нападників потерпів житель Гусятинського району. Чоловік зараз мешкає в обласному центрі. В ніч з 26 на 27 вересня близько 23:30 години він повертався додому через парк Національного Відродження.

На одній з малоосвітлених алей його перестріла компанія з чотирьох осіб. Двоє з них підійшли чоловіка та збили кепку. Він почав тікати. Думав, що вже відірвався від нападників і зупинився. В цей момент підійшли двоє невідомих, вдарили та відтягнули подалі від стежки, а далі почали бити його ногами та руками. Відібравши мобільний телефон, вартістю більш як 11200 гривень, нападники втекли. У поліцію чоловік звернувся лише через добу після нападу.

nullnull

Він зумів описати нападників. Одному з грабіжників на вигляд 20-25 років, худорлявої тілобудови, зрост 180-185 сантиметрів. Був одягнутий в темну синтетичну куртку з капюшоном, в темні штани та кросівки. На голові була бейсболка. Мав при собі рюкзак. Інший – середньої тілобудови, 19-21 рік, Зріст – 170-175 сантиметрів. Був одягнутий в темний спортивний костюм та кросівки.

Правоохоронці просять усіх, хто впізнав нападників або знає їхнє місцеперебування, телефонувати на лінію “102” або за номерами: 27-11-70, (067) 351-38-37 та (068) 790-81-89. Анонімність гарантується.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: