Байковецька громада гідно представилася на «Фестивалі громад»

Опубліковано:
2 Жовтня, 2018

30 вересня 2018 року на стадіоні смт. Заводське відбувся «Фестиваль громад» – форум 12 активних об’єднаних територіальних громад Тернопільської області – партнерів програми USAID DOBRE.

Кожна з 12 громад мала змогу продемонструвати, як змінилося їхнє життя після об?єднання. Громади розповідали наскільки вдається залучати місцеве населення до розвитку та робити місцеве урядування більш прозорим, використовуючи нові інструменти: бюджет участі, відкритий бюджет, електронні петиції та інтеграційні заходи у форматі «влада-громада». Учасники обговорювали  виклики, що стоять на шляху розвитку громад та окреслили варіанти вирішення актуальних для місцевих жителів питань.

  

Байковецька громада гідно представилася та активно приймала участь у майстер-класах з авіамоделювання та графіті, складання цукрової карти громад Тернопільщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Байківці, #громада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: