У Тернополі відбулось благодійне дефіле «Теплий дотик»

Опубліковано:
1 Жовтня, 2018

До Міжнародного дня глухих у Тернополі організували унікальну подію – показ теплих моделей одягу, благодійне дефіле “Теплий дотик”за участю поганочуючих моделей та жінок золотого віку. До заходу приєднались учасниці соціальної ініціативи “Єднання поколінь”, учні Тернопільської обласної школи-інтернату для дітей зі зниженим слухом, Тернопільська міська рада. Дефіле організувала відома тернопільська майстриня, яка працює з вовною вже не перший рік, Оксана Чмиленко, власниця майстерні “Палітра тепла”. На її запрошення відгукнулись вісім українських майстринь. До Тернополя приїхали вишукані речі зі Львова, Кам’янець – Подільського, з Феодосії тощо, від Ольги Щедріної, Лариси Клепас, Оксани Роговської, Оксани Сокол, Тетяни Барабанщикової, також речі від Оксани Чмиленко: “Благодійним дефіле було за формою організації – нам надали зал, зробили макіж моделям, зачіски, провели уроки дефіле. Усі, долучені до проекту люди працювали, як волонтери. Наші спільні зусилля були спрямовані на те, щоб дати можливість реалізувати себе дітям, які не чують, і літнім жінкам. Особлива подяка нашим ведучим Наталі Бенч та Олександрі Карп’юк.”

Верхній одяг, светри, камізельки, капелюшки, шалі, палантини, сумочки – усе, що зігріває не тільки тіло, а і душу своїми флюїдами від кожної майстрині, демонстрували на відкритій веранді ресторану “Максим”.Зачиски та макіж моделям зробили за сприянням Галицького коледжу. Дефіле було у постановці Анастасії Шеремети-Нездропи. Слова ведучої перекладала на мову жестів емоційна пані Леся Карп’юк. Під час дефіле гості побачили не тільки одяг, а ще і почули пісні у виконанні  Надії Гураль та юних зірочок, які співають без слів, а також самі вивчили декілька слів на мові жестів, такі як “життя”, “земля”, “радість” та заспівали пісню про Надію, Віру та Любов. 

Більше фото у альбомі фотографа Ірини Дворницької: 

 
null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дефіле, #мода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: