Європейська вулиця Файного міста (Фото)

01.10.2018 11:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Ярослав Бачинський

Так тепер усі кажуть про реконструюванню і капітально відремонтовану вулицю Чорновола у Тернополі. З червня цього року там проводили увесь комплекс робіт, залучили чимало спеціалістів виробничих управлінь Тернопільської міської ради. Об’єкт був під посиленим і постійним контролем мера Сергія Надала. Її урочисте відкриття особисто планували під час роботи форуму представників місцевого самоврядування «Діалог з владою», що проводила Асоціації міст і селищ України, на який особисто з міністрами і керівниками виробничих структур держави з робочим візитом прибув Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Але в останній момент відмінили.

28 вересня тернополянин запросили на відкриття вул. Чорновола. На якій було проведено повністю заміну усіх інженерних мереж від вул. Франка до вул. Хмельницького, демонтовано несанкціоновані реклами та вивіски. Встановлено лавки для відпочиваючих, та мобільні клумби, висаджені червонолисті клени. Встелено бруківкою полотно одностороннього руху, велодоріжки, одним словом, зроблено по-європейськи, але на наш галицький смак. Бігме файна вулиця - головні ворота до Файного міста, в якому живу я, ми, усі тернополяни, що завжди раді гостям. Музикою мешканців обласного центру вітав муніципальний оркестр духовий оркестр «Оркестра Волі», юні барабанщиці, дзвеніли зв’язки старих ключів, що кидали містяни до крислатого капелюха. Їх переплавлять, щоб виготовити символічний ключ до Файного міста.

null

 

null

 

null

Фото: Ярослав Бачинський


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі