Праймеріз УКРОПу в Тернополі: 73 делегати проголосували за Олександра Шевченка як кандидата в президенти

Опубліковано:
30 Вересня, 2018

Протягом вересня, жовтня й листопада, кожної п’ятниці, суботи та неділі трійка учасників президентських праймеріз УКРОПу проводить публічні дебати та зустрічі в обласних центрах України.

Сьогодні, 30 вересня, після Луцька і Рівного, праймеріз відбувся у Тернополі.

Учасники президентського праймеріз УКРОПу Олександр Шевченко, Ірина Головатенко і Оксана Тунік-Фриз презентували власні програми, дискутували між собою і спілкувалися з тернополянами.

Ті, хто хотіли поспілкуватися з учасниками праймеріз особисто, прийшли в драмтеатр за годину до його офіційного початку.

Переможцем праймеріз «Українського об’єднання патріотів» на Тернопільщині став Олександр Шевченко (Olexandr Shevchenko), за якого проголосували делегати майже одностайно – 73 голоси. Це третя поспіль перемога політика. Напередодні його підтримали на Волині й Рівненщині.

На брифінгу після заходу Олександр Шевченко подякував тернополянам за довіру: «Я дякую тернопільським однопартійцям за таку потужну підтримку. Тільки разом і з Божою поміччю ми зможемо добитись кращого життя для України і українців».

Перед заходом Олександр Шевченко, в супроводі тернопільських укропівців, прогулявся містом і спілкувався з містянами. І ще мав ефір на місцевому телебаченні.

Як проходив праймеріз можна переглянути ТУТ.

Більше інформації про праймеріз УКРОПу на сайті: www.presidentukrop.com.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Прес-служба УКРОП.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інна вовчок, #кандидат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #праймеріз, #тернопіль, #тернопільські новини, #УКРОП, #шевченко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: