Флешмоб, започаткований у Тернополі стрімко поширюється Україною

Опубліковано:
29 Вересня, 2018

“Мами, які виховують діток з інвалідністю! Це звернення до Вас! Запускаємо флешмоб!

Усього чотири тендітні красиві жінки, тернополянки Воробйова Ольга, Богданова Ірина, Ткачук Тетьяна, Коваль Олена змогли підняти складну тему для суспільства – як живуть сім’ї у яких є неповносправні діти? Очолила та надихнула їх Олена Коваль – громадський діяч нині, а до того ще й мама дитини з інвалідністтю. 

На вечері пам’яті письменника, суспільного діяча Василя Ярмуша, жінки презентували свій проект – фотосесії зі своїми дітьми. Показ світлин супроводили розповіддю про свою дитину, про сподівання на кращу долю та надією, що їх велика любов поставить діток на ніжки, подарує їм самостійність. 

Проект “Боже, як хочеться жити” говорить і про те, що мами діток з інвалідністтю мають право на свій особистий простір, хоча би іноді, жінки мріють про відкриття у Тернополі центру, де б вони могли на деякий час залишити у безпеці своїх кровиночок. Адже у своїй більшості, вони не можуть працювати ще десь, окрім бути біля своєї дитини. 

Флешмоб з хештегом #хочеться_Жити швидко поширюється Україною.  Через соціальні мережі люди сміливо і радісно ставлять фото зі своїми особливими дітьми. 

Кожна дитина – це спочатку дитина, людина, а не діагноз,   стверджує Олена і намагається привернути  увагу суспільства до сімей, де батьки мусять приділяти набагато більше уваги своїм дітям, адже їх діагнози діти з різною інвалідністтю.

Щоби долучитись до проекту достатньо зробити репост на своїй сторінці тексту з хештегом “Хочеться жити” і розмістити фото та текст :

“Мами, які виховують діток з інвалідністю! Це звернення до Вас! Запускаємо флешмоб!

Ви знаєте, що Ви і Ваші дітки чарівні і неповторні? Звісно, що – Так! А давайте Усі Разом, покажемо це світу! У кожного з нас є світлина, де ми поруч з нашими ангеликами, давайте виставляти у себе на сторінці з хештегом – #хочеться_Жити – тому, що Життя продовжується, незважаючи на все, що нам довелось пережити…І воно Має бути Яскравим ! Підтримаємо цим флешмобом усіх матерів, які виховують дітей з інвалідністю! Нехай це буде потужна мотивація для них Рухатись Далі! Не озиратись ні на кого, Ви і Ваша дитина – Прекрасні – це єдине, що Ви знаєте точно!” 

На своїй соціальній сторінці Олена Коваль подякувала усім, хто допоміг реалізувати проект: “Ура! Ми зробили це!

Фотопроект – “Боже, як хочеться Жити” – сьогодні відбулась презентація на великій сцені Драмтеатру міста Тернополя!

Висловлюю щиру подяку Мирославі Ярмуш – за те, що дала можливість бути Почутими і Повірила в нас! Дякую Вам!!! Олександра Марсо, Павло Древницький, Андрій Шкварко – талановиті фотографи, які відчувають те, що іншим не дано побачити! Дякую Вам!!! Марія Вацлавська, Наталя Проць, академія краси Наталії Бабіч – Ви вміло підкреслили природню красу наших мам! Дякую Вам!!! Люди, без Вас цей проект не розпочався б, уже сотні людей по всій Україні беруть участь у флешмобі #хочеться_Жити – Ви дарували можливість цьому відбутись! Я надіюсь що, тисячі матерів, які виховують дітей з інвалідністю отримають величезний заряд енергії, який стимулюватиме їх Рухатись Далі!

І ще, мами, які ми є? – Красиві! Які ми є? – Щасливі! Життя продовжується, і воно має бути яскраве!” 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #флешмоб
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: