Олег Валов: З початку року експорт товарів Тернопільської області зріс на 36% (Фото)

Опубліковано:
28 Вересня, 2018

Спрощення процедур торгівлі в Україні: оцінки та очікування бізнесу 2017/2018 обговорили сьогодні, 28 вересня, у Тернополі під час круглого столу. Під час даного заходу за участі громадських організацій, бізнесу та органів державної влади йшлося також про легкість переміщення товарів через кордон: національний та регіональний виміри.

“Завдяки таким програмам та проектам є можливість бізнесу поспілкуватися з органами державної влади. Тому приємно сьогодні відзначити, що з початку 2018 року експорт товарів Тернопільської області зріс на 36% порівняно із попереднім роком, імпорт зріс майже на 16%”, – зазначив заступник голови облдержадміністрації Олег Валов.

Він також підкреслив, що обласна державна адміністрація готова йти на співпрацю і діалог для того, щоб малий, середній і великий бізнес розвивався, адже це наші податки і наш розвиток.

Додамо, захід поводиться за підтримки проекту “Діалог зі сприяння торгівлі”. Проект реалізовує ГО” Інститут економічних досліджень і політичних консультацій” за фінансової підтримки Європейського Союзу та співфінансується Міжнародним фондом” Відродження “.

null

 

null

Фото: Тернопільська ОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #валов, #експорт, #європа, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: