Як купити ідеальну квартиру: корисні поради

Опубліковано:
28 Вересня, 2018

Купівля квартири – це приємні клопоти. Проте, самому прийняти рішення інколи буває досить складно. Що потрібно знати при виборі помешкання і як це зробити правильно розповіли експерти будівельної компанії “Матла”.

Вибрати забудовника

На ринку нерухомості є безліч будівельних компаній, тому важливо не економити час на ознайомлення з репутацією фірми, її попередніми проектами, перевірити наявність усіх документів.

Також можна дізнатися детальну інформацію про стан будівництва, планування квартир та житлового комплексу в цілому.

«Познайомитись» з житловим комплексом

Експерти рекомендують ознайомитись із плануванням майбутнього дому. Побачити на власні очі процес зведення будівлі. Це допоможе впевнитися в якості роботи будівельників, побачити темпи процесу, які матеріали використовуються.

Обрати мікрорайон

Пот­рібно ознайомитись з рівнем інфраструктури біля новобудови, зручністю транспортного сполучення, віддаленістю від центру міста і  т.д.

Обрати спосіб оплати

Придбати нерухомість можна двома способами: оплатити всю суму одразу або ж шляхом розтермінування. Зручність програми розтермінування – у поступовій безвідсотковій виплаті коштів протягом будівництва та на пізніших етапах. Будинок на початковій стадії спорудження зазвичай має нижчу вартість квадратного метра, ніж у період здачі в експлуатацію.

Переїхати у власний дім

Найприємнішим та найочікуванішим є останній етап, коли квартира готова приймати господарів. Правильне планування та дизайн житла принесуть власникам, задоволення від покупки, комфорт і впевненість у майбутньому.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будинок, #квартира, #матла, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #порада, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: